Cum Cumpar

         Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, alegeti culoarea/modelul/marimea/materialul/cantitatea- optiuni ce se gasesc sub specificatiile fiecarui produs. Apasati apoi butonul  Adauga in cos  pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi . Daca la un produs observati ca lipseste o marime, inseamna ca in acel moment, marimea respectiva nu este pe stoc.Odata ce ati terminat mergeti la  Cosul de cumparaturi .  Aici aveti posibilitatea de a modifica, sterge sau continua cumparaturile. Dupa ce ati ales toate produsele, apasati Finalizeaza comanda pentru a finaliza comanda. In acest moment va puteti inregistra datele. In cel mai scurt timp veti primi o confirmare a contului dumneavoastra pe site-ul Insha.ro. Daca nu doriti sa va inregistrati, apasati  Cumpara fara cont. In ambele cazuri este necesar sa completati toate rubricile si sa apasati la sfarsit  Finalizeaza si veti putea finaliza comanda.

Comanda dumneavoastra a fost finalizata cu succes, un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosita pentru a efectua comanda. Puteti vedea si printa Factura Proforma.

Tot pe email veti fi informat si cu privire la termenul de livrare.

   In prezent putem livra comenzile doar pe teritoriul Romaniei.

  EXISTA posibilitatea efectuarii comenzilor si prin telefon la unul din numerele - 0726.269.364; 0722.243.569 sau 031.435.92.27 .