Politica de confidentialitate

Securitatea datelor personale

 

- conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC REPSINOL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs., un membru al familiei ori o alta persoana. 

 

- sunteti obligat(a) sa furnizati datele de contact, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate. Refuzul dvs. face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC REPSINOL SRL.

 

- conform legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata firmei SC REPSINOL SRL. 

 

- daca unele din datele despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

- compania noastra va garanteaza ca datele oferite de dvs. vor fi folosite strict in vederea livrarii optime a comenzii dvs. 

 

- aceste date nu vor fi puse la dispozitia nici unei terte persoane fara acordul dvs. prealabil.

 

Copyright

 

Intregul continut al site-ului www.insha.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC REPSINOL SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC REPSINOL SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.